Video voor een seminar over de onderwijssituatie op de Molukken op de Indonesische ambassade.


Promotievideo voor de nieuwe voorstelling van dansgezelschap Cardiac Output.


Promotievideo voor de eindejaarsvoorstelling van Cardiac Output.


Op 8 april 2018 gingen alle 86 koeien van boerderij Polderzicht naar buiten.


Op 16 april 2018 gaat de nieuwe dansvoorstelling ‘EYE’ van Cardiac Output in première in schouwburg Amstelveen. In deze 3e voorstelling van Cardiac Output werken professionele dansers samen met dansers met een verstandelijke beperking.


Azor Bike Billboard voor RTL4.


Op 16 april 2018 gaat de nieuwe dansvoorstelling ‘EYE’ van Cardiac Output in première in schouwburg Amstelveen. Dit interview met Jelle en Nelse is een van de 6 interviews die met de dansers zijn gemaakt als teaser voor de première in Amstelveen.


De Weebale Foundation realiseerde het Kateete Kikwayi Water System in Oeganda. Van Alphen heeft van het door Weebale zelf geschoten materiaal een video gemonteerd ter verantwoording van het project aan de vele donateurs van Weebale.


West Side Stories is de 2e dansvoorstelling van Cardiac Output. Deze video is de introductie van de dansers bij de dansvoorstelling in het theater.


‘Undine: Innovation in cleaning’ van Innovative Water Concepts-IWC. Op basis van bestaand materiaal heeft Van Alphen een promo gemaakt in 5 talen.


Cardiac Output West Side Stories-promotievideo van Van Alphen.


Van Alphen heeft een corporate video gemaakt voor de Nederlandse fietsfabrikant Azor Bike.


Van Alphen heeft van het door Weebale Foundation zelf geschoten materiaal een video gemonteerd ter verantwoording aan de vele donateurs van het Shallow Well project in Oeganda.


Korte video voor Bakfiets.nl. Hierin vertelt oprichter Maarten van Andel hoe hij in 1999 als eerste op het idee kwam om de bakfiets te herintroduceren in Nederland en om de bakfiets vervolgens te verbeteren.


Stena Line is met 3 ferryverbindingen zeer actief op de Noordzee. Iedere dag en alle dagen van de week zijn de schepen van Stena Line onderweg tussen Engeland en Hoek van Holland.


Laerdal stelt zich tot doel om te helpen met het redden van levens. Dat doen ze ondermeer door simulators te maken voor het opleiden van medisch personeel.  De SimMan 3G Militair bijvoorbeeld is specifiek ontwikkeld voor de medici van de krijgsmacht. De simulators zijn ervoor gemaakt om de realiteit te evenaren. De militaire uitvoering moet dan ook tegen een stootje kunnen.


Stena Line was de eerste rederij die een walstroomaansluiting voor zeeschepen in Nederland heeft gemaakt. Door zo’n aansluiting was het niet langer nodig om de scheepsdiesels te laten draaien voor stroomopwekking aan boord zolang de schepen aan de kade lagen. Hierdoor kon de luchtkwaliteit in de directe omgeving sterk verbeteren. Voor deze innovatie kreeg Stena Line de KVNR Shipping Award 2012.


Motion Control 3D van Van Alphen. Demo om van een foto bewegende video te maken.