Video voor het seminar op de Indonesische ambassade over de onderwijssituatie op de Molukken.


Promo voor de nieuwe voorstelling van dansgezelschap Cardiac Output.


Promo voor de eindejaarsvoorstelling van Cardiac Output.


Op 8 april 2018 gingen alle 86 koeien van boerderij Polderzicht naar buiten.


Op 16 april 2018 gaat de nieuwe dansvoorstelling ‘EYE’ van Cardiac Output in première in schouwburg Amstelveen. In deze 3e voorstelling van Cardiac Output werken professionele dansers samen met dansers met een verstandelijke beperking.


Azor Bike Billboard voor RTL4.


Op 16 april 2018 gaat de nieuwe dansvoorstelling ‘EYE’ van Cardiac Output in première in schouwburg Amstelveen. Dit interview met Jelle en Nelse is een van de 6 interviews die met de dansers is gemaakt als teaser voor de première op 16 april 2018 in Amstelveen. De korte video’s worden op Facebook veelvuldig bekeken.


Stichting Weebale realiseerde het Kateete Kikwayi Water System in Oeganda. Van Alphen heeft van het door Weebale zelf geschoten materiaal een video gemonteerd ter verantwoording van het project aan de vele donateurs van Weebale.


West Side Stories is de 2e dansvoorstelling van Cardiac Output. Deze video is de introductie van de dansers bij hun dansvoorstelling in het theater.


‘Undine: Innovation in cleaning’ van Innovative Water Concepts-IWC. Op basis van bestaand materiaal heeft Van Alphen een promo gemaakt in 5 talen.


Cardiac Output West Side Stories-promo van Robert van Alphen.


Van Alphen heeft een corporate video gemaakt voor de Nederlandse fietsfabrikant Azor Bike.


Van Alphen heeft van het door stichting Weebale zelf geschoten materiaal een video gemonteerd ter verantwoording aan de vele donateurs van Weebale van het Shallow Well project in Oeganda.


Korte video voor Bakfiets.nl. Hierin vertelt oprichter Maarten van Andel hoe hij in 1999 als eerste op het idee kwam om de bakfiets te herintroduceren in Nederland en om de bakfiets vervolgens te verbeteren. Inmiddels is de bakfiets niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het succesvolle Bakfiets.nl kreeg al snel vele navolgers.


Stena Line is met 3 ferryverbindingen zeer actief op de Noordzee. Iedere dag en alle dagen van de week zijn de schepen van Stena Line onderweg tussen Engeland en Hoek van Holland.


De firma Laerdal stelt zich tot doel om te helpen met levens redden. Dat doen ze ondermeer door simulators te maken voor het opleiden van medisch personeel.  De SimMan 3G Militair bijvoorbeeld is specifiek ontwikkeld voor de medici van de krijgsmacht. De simulators zijn ervoor gemaakt om de realiteit zoveel mogelijk te evenaren. De militaire uitvoering moet ook tegen een stootje kunnen.


Stena Line was de eerste rederij die een walstroomaansluiting voor zeeschepen in Nederland heeft gemaakt. Door zo’n aansluiting was het niet langer nodig om de scheepsdiesels te laten draaien voor stroomopwekking aan boord zolang die aan de kade lagen. Hierdoor kon de luchtkwaliteit in de directe omgeving sterk verbeteren. Voor deze innovatie kreeg Stena Line de KVNR Shipping Award 2012.


Motion Control 3D van Van Alphen. Demo om van een 2D foto 3D footage te maken.